Wino niefiltrowane i nieklarowane, strukturalne, oleiste z wyraźnymi aromatami ‘beczkowymi’, kwiatu akacji oraz dojrzałej renklody. Stabilizowane naturalną metodą poprzez długie leżakowanie w akacjowej beczce.
Wyprodukowano 286 butelek Ewentualny osad na dnie nie obniża jakości wina. Jest rezultatem naturalnego dojrzewania i ograniczenia do minimum zabiegów przed rozlewem. Wino produkowane metodą selery.
Składniki: moszcz gronowy
Zawsze.alk. 12%
WARTOŚĆ 282 KJ ENERGETYCZNA 67 KCAL (w 100 ml)
węglowodany w tym cukry. 1 g/l białko. 0,1 g sól 0,1 g tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
EKO PL-EKO-02 Rolnictwo UE
Jesteśmy dumni z posiadania certyfikatu produkcji ekologicznej, który potwierdza nasze zobowiązanie do środowiska. Nasze wina, tworzone z pasją, są nie tylko ekologiczne, ale także idealne dla wegan, zapewniając wyjątkowe doznania smakowe z poszanowaniem dla natury.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności