Wino naturalne wytwarzane tradycyjną metodą długiej maceracji w oryginalnych gruzińskich qvevri, charakteryzujące się piękną bursztynową barwą. Jest ono wyraźnie garbnikowe z aromatami mirabelki, renklody, dojrzałego jabłka oraz przypraw takich jak goździki, biały pieprz, imbir, gałka muszkatołowa i liść laurowy, stabilizowane naturalną metodą poprzez długie leżakowanie.
Wino niefiltrowane, bez dodatku siarczynów.
Składniki: moszcz gronowy
Zaw.alk. 12%
WARTOŚĆ 307 KJ ENERGETYCZNA 73 KCAL (w 100 ml)
węglowodany w tym cukry. 20,1 g/l białko. 0,1 g sól 0,1 g tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
EKO PL-EKO-02 Rolnictwo UE
Jesteśmy dumni z posiadania certyfikatu produkcji ekologicznej, który potwierdza nasze zobowiązanie do środowiska. Nasze wina, tworzone z pasją, są nie tylko ekologiczne, ale także idealne dla wegan, zapewniając wyjątkowe doznania smakowe z poszanowaniem dla natury.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności